Sdílej článek

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Streetball mania opravila koše na novou sezonu

Neleníme, nelelkujeme a snažíme se (neu)stále tvořit. Kromě příprav na novej ročník našich turnajů nezapomínáme ani na ojedinělej projekt „Koše do ulic“, v rámci nějž Streetball mania od roku 2010 instalovala na různejch místech tuzemskejch luhů a hájů již jedenatřicet streetballovejch košů.

Koše jsou určeny jak k tréninku (polo)profíků a amatérskejch ballerů a ballerek, tak i k užívání široký veřejnosti. Kromě sázení jednotlivejch košů („bohužel“ jsme zjistili, že nerostou ani jako houby po dešti, ani jako když strýček Pompo v seriálu Arabela zalejval kousky všemožnejch věcí a ty mu záhy vyrostly do původní/chtěný podoby a velikosti) se o něco taky s láskou a péčí staráme.

Na řadě z nich se postupně zub času projevil – a tak jsme se rozhodli, že na nich vyměníme komplet nový desky. Kde tedy v poslední době k výměně došlo? Dvě nový desky na koších jsou v Aquaparku Děčín, dvě na Základní škole Máchovo náměstí v Děčíně a jedna v Dětském domově Tisá.

Při pohledu na registrace na turnaje vidíme, že se nám slétají první vlaštovky, to je skvělý, jsme za to moc rádi! A i proto musíme opravovat jejich hnízda, aby měly kde přistát…

Co je navíc strašně nabíjející a potěšující? Když nám na sociální sítě přiletí zpráva od jednoho z našich hráčů a sledujících: „Hoši ze Streetball manie, díky moc za nový desky na hřišti.“ Děláme to pro Vás s láskou a tahle zpětná vazba nás ještě víc motivuje do další práce!

Tak pořádně trénujte, užívejte si přicházejících jarních dnů a skládejte již pomalu, ale jistě svoje mančafty na naše letní turnaje.

Předchozí články