Sdílej článek

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Streetball mania se po letech znovu vrací do Brna!

Velikonoční juchání, (rej)dění a pohodu dneska rozčísneme jednou exkluzivní informací – Streetball mania se po několikaletý odmlce vrací pod Špilas, kde rozjíždíme Brněnskou streetballovou ligu!

Ano, pokud tipujete, že jde o obdobu Pražské streetballové ligy (PSLka), hádáte naprosto správně. Tahle ojedinělá dlouhodobá soutěž svýho druhu v tuzemsku si v hlavním městě našla velkou oblibu (loni na zápasy dojížděly holky například až ze Strakonic) a my pevně věříme, že i v jihomoravský metropoli dokážeme najít mezi ballery a ballerkami celou řadu nadšenenejch rekrutů.

Brněnská streetballová liga (zkráceně BSLko) odstartuje v pondělí 6. května 2024. Hrát se bude na multifunkčním hřišti v areálu Starez Vodova. Jedná se tedy o dlouhodobou soutěž, takže každej mančaft čeká pořádná nálož zápasů až do 13. června.

Velký finále se následně uskuteční v pátek 14. června od 18 hodin, kde se o titul mistra BSLka utkají ti nejlepší z nejlepších! Hracími dny jsou pondělí až čtvrtek (podle počtu přihlášenejch celků) s tím, že první zápasy v danej den odstartují v 19 hodin.

U každýho týmu platí, že má vždycky jeden hrací den v týdnu, kdy nastoupí alespoň ke třem zápasům. Týmy v mužský i ženský kategorii (U19 i dospěláci) musí mít na soupisce minimálně 4 a maximálně 8 hráčů. Startovný v kategorii U19 činí 3000 Kč na tým, v dospělácích pak 3600 Kč/tým.

Další podrobnosti – včetně odkazu na registrace – najdeš na ofiko stránkách BSLka ZDE. Nejžhavější novinky si nenech ujít ani ofiko facebookovým profilu BSLka TADY, případně na IG brnenska_streetballova_liga.

Předchozí články