Sdílej článek

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Pražská streetballová liga 2024 startuje již 6. května a vrací se na Strahov!

Bando, tak po entrée prvního ročníku Brněnské streetballové ligy si nyní pojďme představit i legendu všech legend, která letos slaví kulatý dvacátý výročí na tuzemský streetballový scéně – Pražskou streetballovou ligu. Její start se kvapíkem blíží, je tedy nejvyšší čas sestavit mančaft, poslat přihlášku a (po)trénovat, ať celý hlavní město vidí, kdo patří na trůn.

Ale postupně – Pražská streetballová liga (PSLko) tedy bude odšpuntována v pondělí 6. května a její základní část skončí ve čtvrtek 20. června. Hned následující den pak dojde k velkolepýmu vyvrcholení celý sezony Finálovým turnajem těch nejlepších z nejlepších.

Jak je každoročně zvykem, organizátor si vyhrazuje právo změnit termín zahájení letošního ročníku z důvodu nepřízně počasí. Proto doporučujeme bedlivě sledovat sociální sítě PSLka, aby Vám žádná z těchto informací nemohla uniknout.

Hrát se bude ve čtyřech kategoriích (muži a ženy U19 a 19+). Hracími dny jsou pondělí až čtvrtek od 19 hodin. Finálový turnaj (play-off) pak odstartuje o hodinu dříve, tedy v 18 hodin.

Startovné v kategorii U19 činí 3000 Kč na tým, nad 19 let pak 3600 Kč. Startovné je nutné uhradit do 3. května na účet 35-9241820297/100.

Přihlášky se uzavírají 1. května. Minimální počet hráčů v týmů je 4, maximální pak 8. Finální tečku za soupiskami pak uděláme 9. června.

Jak bylo zmíněno, po opravách se vracíme na známej flek, kterej je pro PSLko tak nějak symbolickej – na strahovský koleje. Loňskej ročník, jenž se odehrál na Pražačce, řadu z Vás nadchnul a zaujal. My pevně věříme, že návrat ke kořenům oceníte minimálně stejně. Duch, kouzlo a jedinečnost Strahova – právě to bylo v minulejch letech často skloňovaný téma v rozhovorech s hráči a hráčkami…

Další nezbytný informace a podrobnosti k PSLku 2024 – včetně odkazu na registrace – najdeš ZDE.

A ještě jsi neviděl vytuněnou videopozvánku na letošní ročník? Tak šup to napravit, čekni ji na našem ofiko YT kanálu TADY.

Foto: Jakub Nedbal

Předchozí články