Sdílej článek

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Pražské kolo a Finále Českého streetballového poháru 2024 uzavřou pohárovou sezonu

Sezona turnajů Streetball manie se zatím naplno nerozběhla, i když přípravy běží na maximální otáčky, takže se nám ještě nechce psát řádky o jejich „last dancu“. Tudíž následující řádky naopak vnímejte jako navnadění do hlavního města, kde bude pohárová sezona o víkendu 22. a 23. června gradovat!

První den bude na střeše parkoviště Centra Centra Černý Most patřit poslední kvalifikační zastávce, z níž budou mít týmy šanci probojovat se do VELKÝHO finále, který se na stejným místě uskuteční o den později. Nejlepší týmy z Čech i zahraničí si to na něm rozdají o titul streetballovýho mistra České republiky pro rok 2024. A samozřejmě tradičně nebude scházet ani boj o titul krále v trojkách a smečích, což slibuje nabušenou show!

Pražské kolo i finále budou odstartovány úderem 12. hodiny. Prezentace týmů bude probíhat od 10 do 11:15 hod. ve stanu Streetball manie. A jaký jsou ceny startovnýho na pražské kolo?

Týmy v kategoriích U10 (smíšené), U12 a U14 platí 600 Kč, v kategoriích U16 a U18 pak 1000 Kč a dospěláci nad 18 let z kasičky vytáhnou 1200 Kč. Startovný se vždycky platí za celej tým a jeho cena zahrnuje pitnej režim a samozřejmě originální turnajový tričko. Týmy, který se registrujou do 22.5., mají garantovanou velikost účastnickýho trička. Ostatní se nemusí bát, triko pro všechny bude přichystaný a velikost se snad povede taky trefit. Kdyby náhodou ne, jako dárek jistě potěší kohokoli ve Vašem okolí…

Přihlášky na pražskou kvaldu najdeš na našem webu ZDE. Jejich stavidla se uzavřou 19. června ve 23:59 hod. Na registraci tedy má Tvoje ekipa ještě víc než dva měsíce, což je paráda, ne? Ale pozor – i do Prahy je nutný registrovat se včas, jelikož týmy na místě bohužel nebereme…

Takže si to shrňme suma sumárum:

Pražské kolo Českého streetballového poháru – 22.6.2024 – od 12 hodin

Finále Českého streetballového poháru – 23.6.2024 – od 12 hodin

Střecha „Čerňáku“ se na tyhle dva dny stane dějištěm úchvatnejch streetballovejch bitev, kde to bude vřít od první do poslední minuty!

Foto: Jakub Pláteník

Předchozí články