Sdílej článek

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Labský streetballový pohár hlásí +11. Fíhááá, jste skvělí – a kdo bude další?

Možná se ptáte, jestli se z nás podle nadpisu nestaly rosničky – tak do tohoto oboru zatím netroufáme zabrušovat. Ale dělá nám ohromnou radost, že na letošní ročník turnaje v Mekce streetballu je pokořena, respektive již překonána, první desítka přihlášenejch týmů.

Při spuštění registrací jsme upřímně takovej zájem neočekávali, ale dělá nám nesmírnou radost. Aktuálně je tedy na oblíbenej podnik pod děčínskou skálou přihlášeno 11 týmů, což je parádní numero! Díky za něj, bando – a koukáme, že přihlášky lítají napříč kategoriemi.

Těšíme se, až 8. června na parkovišti pod městskou knihovnou budou pobíhat balleři a ballerky všech věkovejch kategorií, i proto naše turnaje děláme. Vidět děti se hejbat, mít radost ze sportu a bojovat o úspěch, to máme prostě strašně rádi. A navíc mohou vzhlížet ke svejm starším vzorům, který zrovna hrajou na ostatních kurtech – a třeba od nich i načerpat nějakou tu inspiraci…

Jen pro připomenutí a osvěžení paměti, i když to nejspíš drtivá většina z Vás ví – v Děčíně se bude hrát v kategoriích U10 (jediná smíšená kategorie), U12, U14, U16, U18 a Over18. První tři týmy z každý kategorie si kromě cennejch medailí a hodnotnejch cen zajistí i účast v celostátním pohárovým finále v Praze!

Proto neváhejte, složte tým, potrénujte, naberte fýzu a 8.6. se spolu vidíme v Děčíně!

Přihlášky na Labský streetballový pohár 2024 najdeš na našem webu ZDE.

Foto: Jakub Nedbal

Předchozí články