Sdílej článek

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Viktor hlásí – vezměte Prahu útokem a vybojujte si účast v pohárovým finále

Český streetballový pohár bude mít i letos tradičně svůj „last dance“ v hlavním městě. V sobotu 22. června se na střeše parkoviště Centra Černý Most uskuteční poslední kvalifikační zastávka, z níž mají první tři týmy v každý kategorii šanci proniknout do celostátního finále.

Celorepublikový finále, kde se týmy střetnou o titul streetballovýho mistra Čech za rok 2024, se na stejným místě odehraje o den později, tedy v neděli 23. června. Stanout na streetovým Olympu, to je pořádná výzva pro všechny ballery i ballerky!

Kromě týmovýho pavouku se tradičně můžeš oba dny těšit i na dovednostní soutěže v trojkách a smečích. Pořádně trénuj, ať svoje kousky můžeš předvýst před napěchovaným „Čerňákem“. Plus chystáme tradičně i bohatej doprovodnej program, aby turnaje dostaly nový rozměry a grády!

Na pražskou kvaldu všechny zve i malej bombarďák Viktor, jehož dribling a ball handling je na jeho věk úctyhodnej, co říkáš? Videjko s tímhle sympatickým a usměvavým borcem můžeš zkouknout na našem Facebooku TADY.

Již osmička týmů je na pražské kolo přihlášena. Pojď je následovat, bude to stát za to – registrace na turnaj najdeš na našem webu ZDE.

Foto: Jakub Pláteník

Předchozí články