Sdílej článek

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Přihlášky na PSLko i BSLko míří do cílový rovinky

Bando, ještě někdo z Vás váhá, zda přihlásit svou ekipu na ojedinělou dlouhodobou soutěž svýho druhu v tuzemsku v hlavním městě (Pražskou streetballovou ligu – zkráceně PSLko) či zda si užít se vším všudy návrat Streetball manie pod Špilberk v rámci Brněnské streetballové ligy (BSLka)? Neostýchejte se a hurá do toho, času na registrace už mnoho nezbývá…

Přihlášky na obě soutěže uzavřou svoje stavidla ve středu 1. května o půlnoci – za dva dny to zvládnete hecnout, ne? A že to v Praze i Brně bude jedna velká krasojízda, o tom nemůže bejt nejmenších pochyb! Do obou soutěží se mohou hlásit muži a ženy v kategoriích do 19 let a nad 19 let. Startovný v kategorii U19 činí 3000 Kč/tým, v 19+ pak celá ekipa zaplatí 3600 Kč za tým.

PSLko se opět vrací na oblíbenej a tradiční Strahov, kde to po rekonstrukci a opravách můžeme roztočit se vší parádou. Kouzlo, jedinečnost a duch nejen tohoto místa, ale celý soutěže je právě to, co ji dělá tak výjimečnou a zajímavou. BSLko se uskuteční na multifunkčním hřišti v areálu Starez Vodova.

Voláme z plna plic všechny týmy z Prahy i Brna a (blízkýho i vzdálenýho) okolí, přihlaste svůj mančaft a ukažte, že právě Vám patří streetballovej piedestal naprosto právem!

Další infošku i odkaz na přihlášky na Pražskou streetballovou ligu najdeš ZDE.

Podrobnosti a link na registrace na Brněnskou streetballovou ligu čekni TADY.

Foto: Jakub Nedbal

Předchozí články