Sdílej článek

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Tleskačky opentlí doprovodný program Labského streetballového poháru

V rámci doprovodnýho programu turnaje v Mekce streetballu 8. června 2024 se můžeš i letos těšit na vystoupení tleskaček. Psal se červen roku 2017, když se holky daly dohromady. Nejprve proběhl nábor, následoval společnej kemp a holky začaly společně fungovat na plný obrátky. Nyní po letech je jejich progres výrazně znát, navíc se znatelně rozšířila i jejich členská základna ve všech kategoriích.

Nejčastěji určitě slýcháte pojem roztleskávačky, ale holky si již od svýho založení říkají zkráceně tleskačky – a tenhle originální název se mezi veřejností rychle chytl. Holky si každoročně na turnaj připraví pestrou směsici vystoupení a zastoupeny jsou od nejmenších členek až po ty nejstarší a nejostřílenější.

Tleskačky budou vystupovat mezi jednotlivými utkáními, při vítání hráčů a hráček, spoluvytvářet atmosféru při dovednostních soutěžích i závěrečný korunovaci těch nejlepších z nejlepších.

Holky jsou rozděleny do tří kategorií podle věku, a to na: mini děti (4-8 let), děti (9-12 let) a juniory (od 13 let). Trénujou dvakrát v týdnu – v úterý a ve čtvrtek – a hlavní náplní jejich činnosti jsou gymnastika, akrobacie, tanec, soutěže, vystoupení a workshopy. Další informace – včetně náboru – čekni přímo na ofiko webu tleskaček ZDE.

Pravidelně mají fanoušci šanci vidět tleskačky v akci na zápasech našeho spřátelenýho klubu BK ARMEX Děčín. Další dvě utkání semifinálovýho El Nordica proti Ústí nad Labem Tomáš Pomikálek a spol. sehrajou v úterý a středu 7. a 8. května od 18 hodin. Stav série je aktuálně 1-1. Válečníci, držíme pěsti, ať to dáte a po roce si zase zopakujete finálovou účast!

PS: Den před turnajem, 7. června 2024, proběhne v Centru Pivovar společenský večer Válečníků, kam celou naši streetballovou rodinku srdečně zveme. Děčín je prostě město oranžovýmu míči zaslíbený, což se jen potvrzuje!

Přihlášky na letošní ročník Labského poháru běží on-line na našich webovkách TADY.

Foto: Jakub Nedbal

Předchozí články