Sdílej článek

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

PLSko úspěšně odstartovalo. BSLko se nakonec nekoná, ovšem…

V pondělí 6. května 2024 odstartoval plnou parou jubilejní dvacátej ročník Pražské streetballové ligy, ojedinělý pravidelně se konající dlouhodobý soutěže svýho druhu v tuzemsku. Po dvouletý odmlce, kdy se PSLko hrálo nejprve v Řeporyjích a loni na Pražačce, jsme se letos vrátili na náš tradiční plac na strahovskejch kolejích.

Tam už se na nás místní kurty i koše po rekonstrukci těšily jako na živou vodu – a od první chvíle jsou svědky parádních bitev v kategoriích mužů i žen. My jsme nesmírně/vesmírně rádi, že o účast byl mezi týmy značnej zájem a že jste nám stále věrní.

Jste to právě Vy, díky nimž si Pražská streetballová liga drží svýho dlouholetýho ducha, tradici a originalitu, což k ní neodmyslitelně patří. Tak ať se všem v průběhu sezony co nejvíc zelená a s těmi nejlepšími se samozřejmě potkáme 21. června při vyvrcholení celýho ročníku v podobě Finálového turnaje.

Abys nepřišel o žádný novinky, rozpis utkání, výsledky i inidividuální statistiky, nezapomeň pravidelně sledovat web PSLka ZDE.

Bohužel, máme tu i zprávy z jinýho ranku. Comeback Streetball manie do jihomoravský metropole zatím – na přechodnou dobu – odkládáme. Brněnská streetballová liga se nakonec neuskuteční, ovšem i tak máme s Brnem stále velký plány, jichž se nehodláme vzdát!

Již nyní můžeme prozradit, že pod Špilasem chystáme zimní turnaje, který se na přelomu loňskýho a letošního roku chytly i v hlavním městě. Winter PLSko bylo skvělý, takže pevně věříme, že i brněnská verze si mezi hráči a hráčkami najde minimálně stejnou oblibu…

Foto: Jakub Pláteník

Předchozí články