Sdílej článek

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Dunkeři a trojkaři/trojkařky, cvičíte pilně svoje nadpozemský lety i přesnou mušku do Děčína?

Sobota 8. června 2024 bude na parkovišti pod děčínskou městskou knihovnou patřit v pořadí již 29. ročníku kultovního Labského streetballového poháru. Ten se stal průkopníkem všech turnajů v tuzemsku a jeho první ročník se na břehu řeky Labe uskutečnil již v roce 1996. Staň se i Ty součástí streetballovejch dějin a přijď si s námi užít přípravy na kulatiny, který turnaj oslaví již v příštím roce.

Nabušený a vypjatý zápasy ve všech kategoriích od nejmenších až po dospěláky, neúnavnej motor v podání jedinečnýho moderátora Mc Kajaga, přítomnost ligovejch hráčů BK ARMEX Děčín, doprovodnej program zpestřenej vystoupením tleskaček Válečníků či taneční skupiny Prestige, pitnej režim od řemeslnýho Pivovaru Falkenštejn z Krásné Lípy na Děčínsku. To všechno na Tebe při turnaji pod děčínskou skálou čeká – a co zatím ve výčtu chybělo?

No jasně, jsou to dovednostní soutěže, který bývají každoročně tím pravým turnajovým kořením. O titul se porvou borci ve smečařským klání Slam Dunk Contest a chybět nebude ani často smíšenej souboj o titul trojkařskýho krále či královny 3pt Shootout.

Vítězem trojkobití se loni stal Beken Dzhunushev. Smečařkou show pak opanoval talentovanej borec z Litoměřic Samuel Wangle, jenž v letošní sezoně pětkovýho basketu válí v mládeži děčínskýho klubu. Obhájí oba borci svůj trůn, nebo na něj usedne někdo jinej? Nechme se překvapit, kostky jsou vrženy…

Pozor! Kromě týmů na prvních třech místech v každý kategorii si i vítězové dovednostních soutěží vyslouží místenku do Finále Českého streetballového poháru 2024 na střeše parkoviště Centra Černý Most v Praze, kde budou moct ukázat svůj um a dovednosti před celou republikou. A motivace stát se tuzemským mistrem už je pořádně lákavá, co říkáš?

Kromě toho na vítěze čekají i hodnotný ceny od našich partnerů. Na letošní Labský streetballový pohár stále můžeš hlásit svou ekipu. Registrace běží on-line na našem webu ZDE a první dvacítka týmů je už téměř zkompletována, takže dlouho neváhej!

Foto: Jakub Nedbal

Předchozí články