Sdílej článek

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Na Labském streetballovém poháru se opět představí taneční skupina Prestige

Doprovodný program 29. ročníku turnaje ve streetballovým Woodstocku zpestří vystoupení oblíbený děčínský taneční skupiny (zkráceně TS) Prestige. Již loni jejich show fanoušky bavila a vysloužili si obrovskej aplaus, takže je rozhodně nač se těšit.

TS Prestige se věnuje streetovejm tanečním stylům, jako jsou hip hop, locking, popping, house dance a podobně. V současný době má tato taneční skupina více než 120 členů ve věku od pěti let až po mládež a její tréninky probíhají v budově ČVUT v Děčíně.

V posledních letech také Prestige sbírá řadu úspěchů a ocenění. Pravidelně se probojovává na MČR, kde již dokázala vybojovat i titul mistra České republiky. Skupina v minulosti nechyběla ani na ME a MS a o nejcennější trofeje na prestižních soutěžích bojuje i v letošním roce. Držíme pěsti, ať Vám to zase co nejčastěji cinkne!

Při Labském poháru se můžeš těšit na tři vymazlený a jedinečný vystoupení. Pokud bys o týhle taneční skupině chtěl zjistit víc, případně Tě láká dorazit na nábor, mrkni pro další podrobnosti na jejich stránky TADY.

Na turnaj pod děčínskou skálou se postupně hlásí další a další týmy, což je skvělý, jen tak dál! Pokud ani Ty se svou ekipou u toho nechceš chybět, neváhej a co nejdřív taky pošli přihlášku – najdeš je na našich webovkách ZDE. Mekka streetballu se prostě musí otřást v základech!

Foto: Jakub Nedbal

Předchozí články