Sdílej článek

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Týmy na Labský streetballový pohár se hlásí raketovým tempem. Bude je právě Tvoje družina následovat?

Streetballovej boom nepolevuje, naopak se nám v posledních dnech týmy do Mekky streetballu hlásí v neuvěřitelný kadenci. Díky za to, jste opravdu jedineční a skvělí! Aktuálně máme na turnaj pod děčínskou skálou registrováno již 37 týmů, takže (nejen) magická čtyřicítka je velmi blízko.

Tím pádem můžeme směle prohlásit, že loňskej počet 61 týmů je jednoznačně v ohrožení. Vy všichni to máte ve svejch rukou, pojďme společně rozjet obrovskou show a připravit se tak co nejlépe na oslavy velkolepýho 30. výročí turnaje, který proběhnou již v příštím roce!

Do jakejch kategorií se týmy mohou hlásit? Jediná kategorie U10 je smíšená, další v pořadí jsou U12 a U14 – týmy v těchto kategoriích platí startovný 600 Kč na tým. Kategorie U16 a U18 za možnost startovat na turnaji „cálnou“ 1000 Kč a dospěláci nad 18 let mezi muži i ženami z peněženky vytáhnou 1200 Kč.

V ceně startovnýho je tradičně pitnej režim a originální triko Streetball manie, s nímž se můžeš pyšnit celej rok – je vhodný nosit jej na tréninky, na pláž, do školy, do práce – jeho využití je prostě univerzální…

Registrace se uzavírají zhruba za dva týdny, konkrétně 5. června 2024 o půlnoci. Doporučujeme svou registraci opravdu poslat včas, jelikož týmy na místě konání turnaje nepřijímáme.

Přihlášky na turnaj najdeš na našem webu ZDE.

Turnaj startuje 8. června 2024 úderem pravého poledne. Prezentace týmů bude probíhat od 10.00 do 11.15 hod. na parkovišti pod městskou knihovnou ve stanu Streetball manie.

Foto: Jakub Nedbal

Předchozí články