Sdílej článek

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Téměř padesátka týmů přihlášených do Mekky streetballu? Fíhááá, jste jedineční!

Ještě necelý dva týdny schází do úvodního hvizdu letošního ročníku Labského streetballového poháru, ovšem zájem o turnaj ze strany hráčů a hráček je enormní. Jste vážně skvělí, už nyní svou přihlášku odeslala téměř padesátka mančaftů napříč kategoriemi. Překonáme společně loňskou metu 61 týmů? Našlápnuto je víc než zdárně…

Za Váš zájem děkujeme a moc se na Vás těšíme! Můžeme slíbit parádní zápasy ve všech kategoriích, bohatej doprovodnej program, kvalitní jídlo i alko/nealko pití, dovednostní soutěže ve smečích a trojkách a v neposlední řadě energickýho moderátora Mc Kajaga, jenž bude celým turnajem provázet. Jeho freestyle rapová show nenechá chladným nikoho, kdo kolem jen projde, natož samotný účastníky a přítomný fanoušky.

Nechte naplno rozeznít streetballové srdce 8. června 2024 při 29. ročníku legendárního Labského streetballového poháru v Děčíně. Turnaj startuje úderem pravýho poledne a bude trvat do podvečerních hodin.

Ještě váháš, zda svou přihlášku odeslat? Věříme, že i Ty se chceš stát součástí historie, která se v Děčíně na parkovišti pod městskou knihovnou začala psát již v roce 1996. V příštím roce tedy turnaj oslaví kulatý 30. výročí, takže letošní „přípravnej“ ročník musí mít grády. Přihlášky na turnaj najdeš na našich webovkách ZDE.

Foto: Jakub Nedbal

Předchozí články