Sdílej článek

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Pozor, důležitý hlášení – zbývá týden do konce registrací na Labský streetballový pohár 2024

Naše streetballová rodinko, Tvoje senzory je teď třeba zapnout na nejvyšší obrátky – přihlášky na letošní ročník turnaje ve streetballovým Woodstocku cválají do cílový rovinky téměř totožně jako koně na slavný Velký pardubický!

Registrace na letošní 29. ročník oblíbenýho turnaje v Děčíně uzavřou svoje stavidla přesně za týden, ve středu 5. června o půlnoci. Navíc je potřeba registrovat svůj tým včas, jelikož na místě konání turnaje týmy nepřijímáme (jedinou výjimku tvoří případ, kdy nedorazí již přihlášenej tým v daný kategorii; potom může bejt náhradní mančaft po úhradě startovnýho přijat jako náhradník bez garance velikostí triček).

Tato možnost sice teoreticky existuje, ale nedoporučujeme na ni spoléhat – lepší a jistější je poslat svou přihlášku včas. První tři týmy z každý kategorie si navíc vybojují účast na celostátním Finále Českého streetballového poháru, který se uskuteční v neděli 23. června na střeše parkoviště Centra Černý Most v Praze.

Na turnaj pod děčínskou skálou je možný hlásit se do kategorií U10 (smíšené), U12, U14 – tyto kategorie platí startovný ve výši 600 Kč. Dále pro kategorie U16 a U18 platí cena za účast 1000 Kč a dospěláci nad 18 let – muži i ženy – musí za účast z „prasátka“ vytáhnout 1200 Kč.

Turnaj startuje na parkovišti pod městskou knihovnou ve 12 hodin, prezentace týmů proběhne v místě konání turnaje ve stanu Streetball manie od 10:00 do 11:15 hodin.

Přihlášky na Labský streetballový pohár běží v on-line režimu na našem webu ZDE.

Neváhej, ať svou šanci zúčastnit se tohoto jedinečnýho podniku nepropásneš!

Foto: Jakub Nedbal

Předchozí články