Sdílej článek

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Jedinečnej merch Streetball manie může prosvítit i Tvůj šatník

Jak nejspíš všichni víte, každoročně pro Vás vymejšlíme a tvoříme co nejoriginálnější model trička Streetball manie. Nejinak je tomu i letos (model verze 2024 jsme nedávno představili ZDE). A každýmu ballerovi či ballerce dáváme šanci „ulovit“ i merch z let předcházejících.

Na otázku, jak jej získat, je odpověď jednoduchá – mix všech možnejch starších kousků triček, tílek a dalšího sortimentu si budeš moct zakoupit ve stánku kousek od centrálního kurtu, a to již příští sobotu 8. června 2024 při 29. ročníku Labského streetballového poháru.

Nezapomeň si tedy před turnajem vzít korunky z kasičky, prasátka nebo nějakou zlatku včas vybrat z bankomatu. V oblečení od Streetball manie nejen podpoříš náš skvělej projekt, ale zároveň budeš dělat tu nejlepší reklamu ve všech koutech světa.

Topový fotky z dovolený, tábora, soustředění či akcí s naším trikem/tílkem atd. můžeš posílat na mejl faltin@streetballmania.cz, rádi je zveřejníme. Případně je možný nás označit v příspěvcích na sociálních sítích či požádat o spolupráci, budeme za to rádi!

Mimochodem, na turnaj do Mekky streetballu je aktuálně přihlášeno již více než 50 týmů. Jste opravdu skvělí, turnaje pro Vás děláme s láskou a radostí – a jsme nesmírně rádi, že nám to měrou vrchovatou vracíte! Pozor, přihlášky se ovšem již chýlí ke svýmu konci, tudíž doporučujeme s registrací dlouho neotálet – k dispozici jsou na našem webu TADY.

Foto: Jakub Nedbal

Předchozí články