Sdílej článek

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Třímetrový basketbalistky na Labském poháru? Welcome, ladies…

Doprovodný program sobotního turnaje v Mekce streetballu ozdobí vystoupení chůdařek z Divadla performativního umění Živa Poppy Teatre a nepůjde o ledajakou show. Holky si na vlastní kůži vyzkouší, jaký to je bejt ballerkami. A navíc se do svýho vystoupení budou snažit co nejvíc zapojit a vtáhnout i přítomný fanoušky, tudíž se všichni máte nač těšit!

S holkama jste se již mohli na některých akcích potkat, jelikož v rámci pouličního divadla nabízejí kromě chůdařských vystoupení i ohnivou show či loutková divadla. Pro turnaj v Děčíně si Tereza se svou kolegyní připravily jedinečnou podívanou, která bude protkána vtipnými interakcemi a improvizací s diváky.

„Labský streetballový pohár v Děčíně je pro nás velká výzva. Už jsme hráli v našich představeních téměř cokoliv, ale basketbalistkami budeme poprvé,“ těší se holky na svou velkou streetballovou výzvu.

„Tak doufáme, že nám střelba na koš vyjde a my zaskórujeme. Moc se těšíme!,“ doplňují a zvou všechny na sobotní turnaj ve městě oranžovýmu balonu zaslíbeným, jenž startuje na parkovišti pod děčínskou městskou knihovnou úderem pravého poledne.

Poutavý videjko z vystoupení této úspěšné skupiny můžeš zkouknout na YT kanálu ZDE.

Foto: Archiv Terezy Georgievové

Předchozí články