Sdílej článek

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Nová deska Streetball manie prosvítila koš v Dětském domově Tisá

Streetball mania již v roce 2010 rozjela unikátní projekt „Koše do ulic“, v rámci nějž sází do různejch koutů naší krásný země streetballový koše. K dnešnímu dni svoje uplatnění našlo již 31 košů a další máme v plánu v budoucnu přidávat.

Kromě samotný instalace se o jednotlivý koše s láskou a péčí staráme, aby na nich zájemci z řad široký veřejnosti mohli pořádně trénovat (nejen v okurkový sezoně), vyplnit volnej čas s kámošema nebo si zpestřit dovču kvalitním sportovním vyžitím. Prostě jen tak si občas pinknout je docela fajn, co říkáš?

Jeden z košů zpříjemňuje každodenní život i dětem v Dětském domově Tisá, kde je instalován na multifuknčním hřišti a děti si jej nemohou vynachválit. Jelikož čas neúprosně běží jako ti nejlepší maratonci, byl nejvyšší čas dětem vyměnit starou („unavenou“) desku na koši za zbrusu novou.

Tímto bohulibým a příjemným aktem jsme udělali radost dětem a zároveň se příjemně naladili na zítřejší 29. ročník Labského streetballového poháru, jenž v Děčíně na parkovišti pod městskou knihovnou odstartuje úderem 12. hodiny.

Všichni jste na turnaj srdečně zváni, kromě zápasů jsou připraveny i oblíbený dovednostní soutěže ve smečích a trojkách, bohatej doprovodnej program, stánek s merchem Streetball manie i kvalitní jídlo a pití!

Předchozí články