Sdílej článek

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Praho, už se třeseš před streetballovými nájezdníky?

Je to neuvěřitelný, je to neskutečný, ale bando, držte si klobouky, blížíme se do cílový rovinky letošního ročníku Českého streetballového poháru. Poslední kvalifikační zastávka před velkým celostátním finále se odehraje v sobotu 22. června 2024 v Praze na střeše parkoviště Centra Černý Most.

Tak co, povede se nám společně v hlavním městě rozjet takovou dechberoucí a elektrizující show, jako tomu bylo uplynulou sobotu v Děčíně při 29. ročníku kultovního Labského streetballového poháru? Rukavice je hozena, jen ji zdvihnout, je to na Vás, vkládáme do Vás naděje největší z největších. Ať dunění z reprobeden, hecování moderátora a hlavně libozvučný driblování míčů slyší až v Berouně, Rakovníku či na Kladně!

Počasí jsme již objednali, v Děčíně všechno klaplo, tak snad nebudeme „ošizeni“ ani v Praze. Kromě klasickýho turnajovýho pavouku chystáme i oblíbený dovednostní soutěže ve smečích a trojkách a bohatej doprovodnej program včetně vystoupení basketbalovýho freestylera Dana Kliky, jenž je jediným „exemplářem“ svýho druhu v tuzemskejch luzích a hájích…

Na videopozvánku na pražské kolo můžeš mrknout na našem FB kanálu TADY.

Registrace na pražské kolo – do všech vypsanejch kategorií – najdeš na našem webu ZDE.

Foto: Jakub Pláteník

Předchozí články