Sdílej článek

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Registrace na pražskou kvaldu jsou v plným běhu. Naskočíš do (rozjetýho) vlaku i Ty?

Streetballový dění se v příštím týdnu bude koncentrovat v hlavním městě, kde se během tří dnů uskuteční tři grandiózní turnaje, kde se mimochodem taky bude rozhodovat o těch nejlepších z nejlepších za sezonu 2024. Kdo dobyje streetballový Olymp a pozvedne nad hlavu zlatý grál? Tyto otázky budou již zanedlouho zodpovězeny…

Pražská streetballová liga:

Pátek 21. června 2024 – Finálový turnaj Pražské streetballové ligy – na něm se rozhodne o tom, kdo „zbourá“ strahovský koleje a usedne na trůn ojedinělý dlouhodobý soutěže v tuzemsku. PSLko letos slaví jubilejní 20. ročník a podle ohlasů přímo ze Strahova je to opět jedna velká (kraso)jízda. Jen tak dál, ať co nejlépe dojedete až do rozhodujícího dne D! Finálový turnaj bude odšpuntován úderem 18. hodiny.

Český streetballový pohár:

Sobota 22. června 2024 – Pražské kolo Českého streetballového poháru – poslední šanci se na jakýkoli turnaj Streetball manie v letošní sezoně přihlásit mají balleři a ballerky právě při pražský kvaldě, která se bude hrát tradičně na střeše parkoviště Centra Černý Most. Tenhle podnik je taky poslední zastávkou před vyvrcholením celýho ročníku v podobě republikovýho finále. Odkaz na registrace najdeš v tomto textu níže. Úvodní hvizd je naplánován na 12. hodinu.

Neděle 23. června 2024 – Finále Českého streetballového poháru – celá letošní sezona prošpikovaná skvělými turnaji vyvrcholí boji o titul mistra České republiky. Ve finále se střetnou týmy postoupivší z kvalifikací v Děčíně (Labský streetballový pohár), Novém Bydžově, Žďáru nad Sázavou a právě Praze. Finále se bude hrát na stejným místě jako pražská kvalifikační stanice. Start finále je ve 12 hodin.

Registrace na pražské kolo a další info k turnaji:

Jak bylo avizováno, pohárový měření sil v hlavním městě je posledním letošním turnajem, kam ještě můžeš dorazit a poměřit síly s ostatními mančafty, potrénovat na novou sezonu pětkovýho basketu a zpestřit si blížící se letní prázdniny a s nimi spojený radovánky…

Registrace na pražské kolo do všech vypsanejch kategorií najdeš na našich webovkách ZDE. Jaký kategorie se do turnaje mohou hlásit, jak vysoký je startovný a na co se mohou účastníci/účastnice těšit?

Na turnaj hranej na „Čerňáku“ je možný hlásit se do kategorií U10 (smíšené), U12, U14 – tyto kategorie platí startovný ve výši 600 Kč. Dále pro kategorie U16 a U18 platí cena za účast 1000 Kč a dospěláci nad 18 let – muži i ženy – musí za účast z „prasátka“ vytáhnout 1200 Kč.

Každej hráč i hráčka se po zaplacení startovnýho může těšit na originální tričko Streetball manie – verze 2024 (můžeš jej čeknout TADY) a samozřejmě se postaráme o pitnej režim, jenž je nedílnou součástí (nejen) sportovního života.

Neváhejte a hlaste se na turnaj, ať společně dění v Praze vyhajpujeme do nebejvalejch rozměrů! Hlavní město může právě Tobě ležet u nohou!

Foto: Jakub Nedbal

Předchozí články