Sdílej článek

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

O Tvoje chuťový buňky se o víkendu na „Čerňáku“ postará Tom´s Burger

Jedním z partnerů blížícího se vyvrcholení letošního ročníku Českého streetballového poháru bude o nadcházejícím víkendu – při pražském kole i celostátním finále na střeše parkoviště Centra Černý Most – oblíbená a vyhledávaná restaurace Tom´s Burger. Na co se hráči i hráčky mohou těšit, co restaurace ve svým menu nabízí a čím se nejvíc pyšní?

Tom´s Burger zajistí občerstvení pro všechny účastníky turnaje – ti při registraci (prezentaci) ve stanu Streetball manie obdrží stravenku/voucher na hranolky či batáty dle výběru. Máte se opravdu nač těšit, tahle vymazlená dobrota Vaše bříška parádně zahřeje a zaplní. Od nás budete mít tradičně zajištěnej pitnej režim – vody obdržíte společně se stravenkami a tričkem v jednom „šiku“ právě při zmíněný prezentaci…

Co dalšího Ti Tom´s Burger může nabídnout? Jak už z názvu restaurace vyplývá, jejich specialitou jsou burgery. Jejich přípravě se personál restaurace věnuje s náležitou péčí a starostí, když navíc využívají vybraný druhy mas z mladejch českejch stračen a býčků.

Každej měsíc se v nabídce objeví jeden novej spešl epesní burger. Ve stálý nabídce nechybí ani verze pro vegetariány z prvotřídní zeleniny a celý řady dalších kvalitních produktů.

Kromě burgerů si v „Tomsu“ můžeš vybrat i z pestrý nabídky mexický kuchyně. Za vyzkoušení rozhodně stojí quesadillas nebo burritos. Kompletní nabídku jídel + další info včetně různejch akčních nabídek zkoukni přímo na webu restaurace ZDE.

Přijď (nejen) o blížícím se víkendu do Tom´s Burgeru, restaurace, kde chutě mají svůj styl i smysl.

Foto: Tom´s Burger

Předchozí články