Sdílej článek

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Hou hou, streetballová rodinko – registrace na pražské kolo pomalu odtikávají svůj konec

Vrchol letošní streetballový sezony už doslova buší na dveře! V pátek se na Strahově uskuteční Finálový turnaj Pražské streetballové ligy a v neděli pak Finále Českého streetballového poháru. A do něj máš šanci se svým mančaftem stále proniknout a zabojovat o titul mistra České republiky pro sezonu 2024! Jaká k tomu vede cesta a co je pro to nezbytný udělat?

Do finále se lze probojovat přes pražskou kvaldu, která se odehraje v sobotu 22. června na střeše parkoviště Centra Černý Most (na stejným plácku se uskuteční i nedělní finále). Jedná se tedy o poslední kvalifikační stanici letošní pohárový sezony, která je zatím vydařená na naprostý maximum a všechno jede jako parádně promazanej stroj. Pojďme to společně v hlavním městě potvrdit a roztočit na plný obrátky, ať „Čerňák“ celej víkend vidí, co Streetball mania dokáže!

Podaří se překonat 68 týmů, který se představily na letošním Labském streetballovém poháru v Děčíně? Máte to jen a jen ve svých rukou… V jakejch kategoriích se bude hrát a na kolik „kaček“ vyjde startovný? Kategorie U10 (smíšené), U12 a U14 zaplatí 600 Kč; U16 a U18 vytáhnou za start v turnaji z peněženky 1000 Kč a muži i ženy nad 18 let pak „cálnou“ 1200 Kč.

V ceně startovnýho je originální turnajový triko Streetball manie, pitnej režim a voucher na hranolky či batáty dle výběru v restauraci Tom´s Burger, kterou najdeš přímo v srdci nákupního centra na „Čerňáku“. Turnaj startuje úderem 12. hodiny, prezentace bude probíhat ve stanu Streetball manie od 10:00 do 11:15 hodin.

Registrovat svůj tým můžeš do čtvrteční půlnoci – přihlášky a další info najdeš na našem webu ZDE.

Rozezni společně s námi streetballové srdce a užij si neopakovatelnou a úžasnou atmosféru hlavního města!

Foto: Jakub Nedbal

Předchozí články