Sdílej článek

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Kdo se dnes večer utká o titul na Finálovém turnaji Pražské streetballové ligy 2024?

Již dnes večer se dozvíme, kdo usedl na streetballovej piedestal a vybojoval zlato, potažmo další cenný kovy či opanoval individuální žebříčky na 20. ročníku Pražské streetballové ligy (PSLka).

Vyvrcholení týhle ojedinělý dlouhodobý soutěže svýho druhu v tuzemsku má každoročně pořádnej náboj a zápasy postupem turnajovýho pavouku nabývají na důležitosti, zarputilosti i emocích. „Play for fun“, tak zní naše motto, který dlouhodobě na našich turnajích razíme. Základní část Pražské streetballové ligy odstartovala 6. května a její poslední hrací den byl 20. června.

Letošní ročník PSLka se opět vrátil na oblíbenej plac na strahovský koleje. Symbióza s tímhle místem spojená tak do sebe znovu krásně zapadla, což slýcháme i od samotnejch hráčů a hráček. Dnešní Finálový turnaj bude odšpuntován v 18 hodin.

Jaký týmy si letos vybojovaly postup do play-off?

Muži:

Skupina A: Air ballers, Vysyp si písek, XBallers Family, Grit & Grind

Skupina B: EKIP, TANK, Benchwarmers, Vlčata

Ženy:

Morgans, Pepičky z lavičky, PNSTE, (J)Elita, Mirkovo holky, Once Again

Kromě hráčů a hráček lákáme na Strahov i všechny fanoušky a fanynky – dorazte mrknout na kvalitní streetballový klání, dát si k tomu něco dobrýho, zafandit svejm kámošům/kámoškám a potom třeba můžete úspěch oslavit přímo v centru matky měst…

A kdo by náhodou stále nebyl nasycen kvalitním streetkem, o víkendu se na střeše parkoviště Centra Černý Most uskuteční sobotní kvalifikační zastávka Českého streetballového poháru a v neděli na ni naváže velkolepý celostátní finále. Oba dny startujeme ve 12 hodin.

Předchozí články