Sdílej článek

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Streetball Fest rozpumpuje Varnsdorf již 20. července

Sezona turnajů Streetball manie je sice už pár dnů za námi, ovšem i nadále se v tuzemskejch luzích a hájích konají podniky, který stojí za to navštívit a zahrát si na nich. Jedním z nich je i turnaj konanej v unikátním prostředí Pivovaru Kocour ve Varnsdorfu. Na co se při turnaji ve Šluknovským výběžku můžeš těšit a jakej nabušenej program si organizátoři na celej den připravili?

Dopolední program bude patřit streetballovým utkáním mládežníků (start zápasů v 9 hodin) a odpoledne pak vypukne streetballovej turnaj pro dospěláky (od 13 hodin). Ten už se stal ve městě tradicí a koná se více než deset let. Kromě intenzivního streetballovýho zážitku se milovníci rapu dočkají pořádný nálože a dýdžejové to roztočí na plný obrátky!

Na pódiu se v průběhu dne vystřídají například Rest, Pain, Tiny Beat, MC Fudy, Driss Wolf či Philb. Tenhle třeskutej mix prostě všechny dorazivší musí zákonitě dostat do správnýho varu. Živá hudba a kvalitní streetball – tahle symbióza prostě funguje!

Basketbalovým vrcholem celýho dne bude turnaj Rubex 1×1 pozvanejch borců, kde prize money pro vítěze jsou vypsány na 20.000 Kč. Pořadatelé již odhalili čtveřici borců, kteří se o tenhle bonus střetnou. Prvním z nich je Ondra Šiška, jenž je tuzemským top plejerem 3×3/streetballu a v minulosti sedm let hájil barvy našeho spřátelenýho klubu BK ARMEX Děčín.

Druhým účastníkem je basketbalovej influencer a americkej rodák Nicolas Russo (známej taky jako The Vanilla Show), jehož z turnajů Streetball manie můžete znát z Pražské streetballové ligy. Šišku s Russem pak doplní dva mladí talentovaní borci hájící v pětkovým basketu barvy klubů v první lize – Matyáš Müller z Prostějova a Tomáš Dvořák z Hradce Králové.

Doprovodnej program obstarají street foodový stánky, street art performance, basketbalový workshopy pro děti i dospělý a mnoho dalšího…

Další podrobnou infošku o akci i odkaz na registrace (včetně kategorií, v nichž se bude hrát) najdeš na ofiko webu Streetball Festu ZDE. Přihlášky na turnaj zavřou svoje stavidla ve středu 17. července.

Vstupenky na akci stojí pro juniory do 15 let 300 Kč a pro dospěláky nad 15 let pak 400 Kč. Doporučujeme si vstupenky zakoupit včas, jelikož mizí rychlým tempem.

Předchozí články