Sdílej článek

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Highlighty ze sezony Streetball manie 2024

Letošní sezona našich streetovejch turnajů je minulostí – a my na ně stále s notnou dávkou nostalgie a radosti vzpomínáme. Nejradši bysme si to všechno zopákli, to je jasná páka. Abychom ovšem mohli „aspoň“ zavzpomínat, vraťme se díky sestřihům flashbackem do Děčína či Prahy.

Labský streetballový pohár se nesl v rytmu příprav na 30. výročí

V sobotu 8. června se v Děčíně na parkovišti pod městskou knihovnou uskutečnil 29. ročník Labského streetballového poháru. V Mekce streetballu to i letos parádně (o)žilo a přípravy na jubilejní 30. ročník vyšly na jedničku. Videjko z turnaje pod děčínskou skálou můžeš zkouknout ZDE.

Kulatiny PSLka i vyvrcholení pohárový sezony na „Čerňáku“

Kulatiny, konkrétně dvacátý výročí, letos oslavila Pražská streetballová liga (PSLko). Jedná se o ojedinělou dlouhodobou soutěž svýho druhu v tuzemsku a letos se po odmlce vrátila na svoje tradiční místo na strahovskejch kolejích (tam se odehrála celá základní část). Finálový turnaj PSLka v pátek 21. června jsme z důvodu špatný předpovědi počasí museli přesunout do haly, ovšem i tak hala v Radotíně pořádně pulzovala boji o zlatej grál. Sestřih z finále PSLka najdeš TADY.

Český streetballový pohár se letos v tuzemskejch luzích a hájích konal po šestadvacátý a jeho vyvrcholení tradičně přišlo v Praze, konkrétně v neděli 23. června na střeše Centra Černý Most. Do celostátního finále měly šanci probojovat se týmy z kvalifikačních zastávek v Děčíně (Labský streetballový pohár), Novém Bydžově, Žďáru nad Sázavou a Praze (pražské kolo).

Ve velkolepým finále si to potom týmy z celý republiky rozdaly o titul mistra ČR pro sezonu 2024. V rámci individuálních soutěží se pak top smečaři a trojkaři/trojkařky střetly o jedinečný individuální ocenění. Highlight z pohárovýho finále čekni NA TOMTO MÍSTĚ.

Přejeme příjemný pokoukání a už se nesmírně těšíme na další sezonu! A nezapomeň i ve zbytku prázdnin/léta rozeznít streetballové srdce…

Foto: Jakub Nedbal

Předchozí články