Sdílej článek

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Streetball Žďár 2020

Turnaj na Vysočině nově pod hlavičkou Streetball manie!

V neděli 21. června 2020, což je trochu netradiční (my máme jistou netradičnost velmi rádi), se ve Žďáru nad Sázavou odehraje již devátej ročník streetballovýho turnaje, jenž se letos prvně uskuteční pod křídly Streetball manie.

Streetball Žďár 2020 proběhne za každýho počasí – tradičně a ideálně na venkovních hřištích u klubový basketbalový haly – Komenského 4 (v případě nepřízně počasí bude turnaj přesunut do haly).

Přihlašování jednotlivejch týmů probíhá na e-mailový adrese info@basketzdarns.cz do půlnoci soboty 20. června. Pro registraci týmu je třeba zaslat e-mail s předmětem: Streetball 2020 a doplnit název týmu + jména hráčů týmu + kategorii, do níž se tým přihlašuje.

Při registraci týmu do sobotní půlnoci zaplatí při prezenci každej jeho člen startovný 50 Kč (minižákovský a žákovský kategorie) a 100 Kč (ostatní kategorie). Pokud se tým bude registrovat do turnaje až v neděli 21.6., zaplatí startovný za každýho člena týmu ve dvojnásobný výši!

Uzávěrka přihlášek, respektive prezence přihlášenejch týmů bude ukončena v den turnaje v 9:00 hod. Následovat bude rozlosování turnaje a start prvního kola v 9:30 hod. Hraje se podle platnejch pravidel Streetball manie/České streetballové federace, která jsou k dispozici ZDE.

Kategorie:
Muži 18+ (ročník 2001 a starší)
Ženy a Juniorky 15+ (ročník 2005 a starší)
Junioři 15–18 (ročník 2002 a mladší)
Žáci a Žákyně – Mix do 14 let (kluci a holky ročník 2006 a mladší)
Minibasket – Mix (kluci a holky ročník 2008 a mladší)
Babybasket – Mix (kluci a holky ročník 2011 a mladší)

Ve smíšenejch kategoriích MiniBasket (2008 a mladší) a BabyBasket (2010 a mladší) se bude hrát na snížený minižákovský koše. Od žákovskejch kategorií U14 (2006 a mladší) se pak hraje na koše regulérní výšky. Součástí sportovního programu turnaje bude i soutěž ve střelbě trojek a smečařský klání. Obě tyto soutěže jsou otevřeny napříč kategoriemi. Pro děti narozený 2008 a mladší připravují organizátoři speciální dovednostní soutěže. Jupííí, těšte se, bude to určo něco jedinečnýho!

Stejně jako každej rok se všichni, kdo na turnaj dorazí, mohou těšit na pohodovou atmosféru, hudbu a zábavu i mimo basketbalový kurty. V průběhu turnaje je pro hráče, hráčky i fanoušky a rodiče zajištěno občerstvení z grilu. Hlad ani žízeň si na Vás nepřijdou!

Předchozí články