Sdílej článek

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Streetball Žďár 2020

Streetový šílenství zasáhlo v neděli Vysočinu!

Prvním rokem se turnaj ve Žďáru nad Sázavou uskutečnil pod hlavičkou Streetball manie a byl to neuvěřitelnej hukot od úvodního hvizdu až do samotnýho konce turnaje. Jsme nadšení, že s náma jedete na plný pecky hned od začátku, takhle to máme rádi a líbí se nám to!

Do turnajovýho pavouku se nakonec přihlásilo 41 týmů. Kromě místních ballerů a ballerek jsme přivítali milovníky hry s oranžovým míčem z Jihlavy, Trutnova, Hradce Králové, Nymburka, Prahy, Bruntálu, Brna, Litomyšle, Zlína či východní sousedy ze Sence a Trnavy plus další – tenhle výčet je opravdu velmi pestrej…

Za těchto 41 mančaftů nastoupilo do zápasů zhruba 170 hráčů a hráček a celkově v hale bylo odhadem 300 lidí včetně rodičů či fanoušků, což jsou všechno čísla, která předčila i naše nejtajnější očekávání.

Organizátoři rozdělili týmy do sedmi kategorií. Hrálo se 22 kol, která spolykala 77 utkání a dohromady tohle rejdění čítalo 7 hodin nekončící zábavy!

Objednávka počasí bohužel tentokrát zahaprovala, takže se muselo hrát v hale, ale to na atmosféře turnaje vůbec nic neubralo. Díky všem, že jsme to takhle společně zvládli!

Kromě toho patří poděkování za skvělou práci trenérům klubu BC Vlci Žďár nad Sázavou při organizaci turnaje. Tohle byla prostě povedená neděle se streetballem se vším všudy a jako Streetball mania jsme srdečně rádi, že jsme u toho mohli bejt.

V dalších dnech přineseme výsledky jednotlivejch kategorií.

Předchozí články