Sdílej článek

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

První týmy se již hlásí! Bude právě Tvůj klan brzo dalším v řadě?

Je to tak, první nedočkavci rozvířili hladinu a už se přihlásili, sází na jistotu, ví, že není na co čekat. Jste skvělí! Ostatní si z nich vezměte příklad, letos do turnaje bereme jen předem přihlášené týmy a to striktně, sorry. Připravujeme vymazlenej turnaj v Děčíně, Mekce streetballu, čtvrtstoletí Labského streetballového poháru, pochop to! Může bejt pro ballera nebo ballerku něco lepšího než zažít atmosféru legendárního turnaje Streetball manie, kterej se hraje ve městě oranžovýmu balonu a bitvám pod bezednými koši zaslíbeným? No jasně, že ne! Máte šanci bejt součástí chystanejch opulentních oslav, o to prostě nesmíte přijít!

Svoláváme týmy z celé naší krásné země, pojďte hrát Strýýýtbóóól! Nalaďte se na Kajakův rap ve videopozvánce a připravte si kecky, jde se na věc! A v Děčíně můžete pobejt klidně celej víkend, vždyť jsou prázdniny, ale o tom, co vše pro vás chystáme, zase příště.

Pokud už teď sedíš doma u klávesnice a datluješ do počítače přihlášku, všechno je v nejlepším pořádku, tak to má být… Ještě nějakou chvilku Ti dáme a vezmi s sebou všechny kámoše a kámošky, bude to jízda, oslava, co bude všem slušet. On-line registrace najdeš na našich zbrusu novejch webovkách TADY.

8. srpna se vidíme v Děčíně u Labe!

Foto: Jakub Nedbal

Předchozí články