Sdílej článek

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Street Fest vyhajpuje dění v Děčíně na maximální otáčky!

Souběžně s Labským streetballovým pohárem 2020 proběhne 8. srpna v Děčíně Street Fest, což je jedinečná akce se zajímavým nádechem, jež se bude „rozpínat“ po celým nábřeží na pravým břehu Labe od parkoviště pod knihovnou (kde budou válet balleři a ballerky) až pod zámek.

Těšit se můžete na street food market plnej regionálních pochoutek, řemeslná piva z regionálních pivovarů, fler jarmark, živou muziku v oblíbeným rogalu, divadlo pro děti, pouliční vystoupení buskerů nebo živé Labe, v rámci nějž si přítomní mohou vyzkoušet třeba jízdu na paddleboardu na Labi.

Program vyvrcholí večer v letním kině promítáním reprízy filmu Zlatý podraz, což je příběh o vášnivý lásce, basketbalu a životě ve stínu politiky. Snímek vypráví o poválečný československý reprezentaci v basketu, zejména o dvou evropskejch šampionátech v letech 1946 a 1951.

Další body programu Street Festu se ještě vařej a kuchtěj, aby ta pomyslná nabalená sněhová koule byla co nejmasivnější…

Víme, že to víte, ale pro jistotu: „Děčín je boží, tak si ho pojďme společně užít!“ A taky bysme neměli zapomínat, že: „Žijeme v nádherné zemi, dělejme ji ještě krásnější a žijme v ní naplno!“

Facebookovou událost na Street Fest Děčín 2020 hledej TADYYY.

Předchozí články