Sdílej článek

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Dunkerský bombarďák Arek „Aro“ Przybylski opět dorazí na Labský pohár!

Pětadvacátý výročí turnaje v Děčíně chceme co nejvíc opentlit pestrostí všeho druhu, čehož bude součástí i smečařská soutěž, jež se v rámci turnaje uskuteční. Jedním z horkých kandidátů na výhru bude znovu top evropskej letec a oblíbenec publika Arek „Aro“ Przybylski z Polska!

Tenhle hvězdnej týpek předvedl svou bestovou show již loni v rámci Slam Dunk Contestu pod děčínskou skálou. Tuhle dovednostní soutěž si tak jasně podmanil, přítomný fans dokázal dostat do neskutečnýho varu a z trůnu sesadil i miláčka domácího publika Vojtu Ingera alias Lamíka.

Kromě toho můžete Areka pamatovat ještě z jeho první zkušenosti z turnajů Streetball manie v roce 2017, kdy na Václavském náměstí zazářil spolu s Lotyšem Ivarsem Rihardsem Žvigursem, s nímž byli tak vyrovnanými soupeři, že si nakonec po dohodě prize money podělili přesně na polovic.

Sestřih z loňskýho ročníku Labského poháru, na němž můžeš i Arekovy smeče zhlídnout, najdeš ZDEEE.

U týhle show rozhodně nesmíte chybět. Čas, v kolik Slam Dunk Contest proběhne, ještě postupně upřesníme v rámci harmonogramu turnaje.

Jo, a taky nezapomeň, že registrace na turnaj stále běží, tak třeba o víkendu právě tu svou nadatluješ do kompu. A uděláš nám tím velkou radost! Přihlášky jsou k dispozici TADYYY.

Foto: Patrik Nguyen

Předchozí články