Sdílej článek

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Jsme držáci. Jedeme kontinuálně už 25 let!

Čtvrtstoletí na scéně, to už si žádá řádný oslavy. Labský streetballový pohár letos tohle krásný jubileum slaví a my v přípravách a ladění detailů neustále pokračujeme. Chceme, aby všechno bylo co nejvíc vymazlený a celej den pod děčínskou skálou jste si maximálně užili!

Od roku 1996 jsme ušli pořádně dlouhou cestu. I plakátek k prvnímu ročníku tunaje, jenž vidíš jako hlavní fotku k článku, je slušný retro, co říkáš? Ale i zavzpomínat si je někdy krásný. Nyní však společně hleďme k jednomu jedinýmu magickýmu datu, jímž je 8. srpen 2020.

Jednotlivý kategorie se nám postupně hezky plní týmama, díky za to, že v tom jedete s náma. Děláte nám obrovskou radost!

K letošnímu ročníku turnaje máme taky megahustou videopozvánku, viděl jsi? Jestli ještě náhodou ne, najdeš ji ZDE.

V letošní sezoně už za sebou mimochodem máme úspěšnej turnaj ve Žďáru nad Sázavou (letos se prvně konal pod hlavičkou Streetball manie) a taky 16. ročník Pražské streetballové ligy, jež vyvrcholila v pátek 24. července finálovým turnajem. Karavana je už pořádně rozjetá a my natěšení na další setkávání!

Namotivovaly Tě tyhle řádky a chceš se i Ty stát součástí týhle pulzující historie a velkolepejch oslav? Pak neváhej, sestav mančaft a odešli přihlášku. Ano, takhle jednoduchý to je! Přihlášky běží on-line na našem webu TADY.

Předchozí články