Sdílej článek

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Posledním hvizdem nekončíme. Zveme Tě do letního kina na Zlatý podraz!

Stále zvažuješ, že si přijedeš do Děčína užít celej víkend, ale kromě samotného Labského streetballového poháru a souběžně konanýho Street Festu postrádáš ještě kulturní program na večer? Společně s Kinem Sněžník tohle přání rádi splníme!

Díky vstřícnosti ředitele děčínského kina Mgr. Martina Pošty se tak 8. srpna 2020 od 21:30 hod. můžou (nejen) všichni milovníci oranžovýho balonu těšit na kultovní film o poválečný basketbalový reprezentaci v basketu, Zlatý podraz. Vysílat se bude na nádvoří děčínského zámku.

Ovšem nebyli bysme to my, abychom program neokořenili něčím dalším… Kromě pozvání protagonistů filmu se můžete těšit na originální koš přímo z natáčení! Před začátkem promítání pro Vás uspořádáme střeleckou soutěž, tzv. „vyřazováka“, o trika Streetball manie, energetické drinky Atomic od našeho nového partnera apod.

A kdo se o střeleckou soutěž postará? Nebude to nikdo menší než hráči místního klubu BK ARMEX Děčín nebo-li Válečníci. Večer bude prostě nabitej hvězdama nejen na filmovým plátně, ale i před ním…

Vstupný do letního kina činí 100 Kč.

Foto: Česká televize

Předchozí články