Sdílej článek

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Střelba z křesla? Wauuu, to zažiješ jedině na Labském poháru!

Slíbili jsme, že oslavy čtvrtstoletí legendárního turnaje ve streetballovým Woodstocku budeme chtít co nejvíc vyšperkovat a vymazlit. A zapojit do streetballovýho rejdění i přítomný fans, což do puntíku plníme!

Tudíž na sobotu vyhlašujeme diváckou soutěž o krále střelby z křesla! V čem bude tahle soutěž spočívat a jaký jsou její pravidla?

Střílet se bude z plážovýho křesla, který můžeš vidět na hlavní fotce k článku. Do soutěže se může přihlásit jakejkoli přítomnej fanoušek nebo fanynka (nezáleží na věku, schopnostech ani umu, jde o to hlavně si užít řádnou porci zábavy!). Ale POZOR: do soutěže přijímáme prvních 15 přihlášenejch, potom už hlásíme stop stav!

Na střelbu z křesla se můžeš těšit během odpoledního programu a uskuteční se mezi zápasy. Trvat by měla zhruba deset minut, aby další průběh turnaje běžel jako po másle.

Každej soutěžící bude mít tři pokusy. Pokud bude mezi některejma z nich na závěr shoda, o vítězi bude rozhodovat rozstřel.

A na co se může těšit vítěz? Kromě slávy sahající široko daleko do tuzemských luhů a hájů a elektrizujícímu aplausu přítomnejch tifosi se může těšit i na KORUNKU střeleckého křeslového krále. To je panečku výzva, co říkáte?

Děčín je boží, pojďme si ho užít!

Předchozí články