Sdílej článek

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Vstupenka na Street Fest pro všechny hráče a hráčky. A to není zdaleka vše!

Účastníci turnajů Streetball manie se každoročně mohou spolehnout, že kromě top zápasů, zážitků a vzpomínek si z našich turnajů odnesou i něco na památku. A letos tomu není jinak…

Tradičně se všichni přihlášení do turnajovýho pavouku mohou těšit na originální tričko Streetball manie (o něm jsme již referovali ve starším článku ZDE). Registrovaní do 20. července mají jistotu, že obdrží triko v požadovaný velikosti uvedený v přihlášce; u ostatních pevně věříme, že se taky trefíme, nebo takový fajnový triko jako dárek taky dobrý, ne?

V letních měsících je nutný dodržovat pitnej režim, takže kromě vody od našeho partnera, firmy Rajec, nově dostanete taky energetickej drink Atomic, jenž je naším zbrusu novým partnerem. Těšíme se na spolupráci!

Zlatým „dárkovým“ hřebem pro všechny zúčastněný je lístek na jedinečnej Street Fest, jenž se bude konat souběžně s Labským streetballovým pohárem (startuje ovšem již o dvě hodiny dříve, v 10) a linout se bude po celým nábřeží na pravým břehu Labe od parkoviště pod knihovnou (tedy místa konání turnaje) až pod zámek.

Foto: Jakub Nedbal

Předchozí články