Sdílej článek

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Děčín dneska bude na nohou a ve víru (nejen) streetballový zábavy!

Den D je TADYYY! Dneska ve 12 hodin bude úvodním hvizdem odšpuntován výroční 25. ročník Labského streetballového poháru. Nejen pořádná porce špičkovýho streetballu Tě ovšem dneska po proudu řeky Labe uchvátí, bude to mnohem víc!

Již v 10 hodin začíná Street Fest, v rámci nějž se můžete těšit na Street Food Market nabízející speciality z celýho světa, rozmanitý chutě a vůně regionálních pochoutek. Návštěvníci budou moci ochutnat i řemeslná piva z regionálních pivovarů, zakoupit jedinečný zboží v rámci Hand make Jarmarku, vychutnat si hudební produkci z „Rogala“, zhlédnout divadelní vystoupení, vyzkoušet jízdu na paddleboardu či vodním skútru a na vlastní kůži zažít Stonebalance a bosonohý chodník.

A večerní program po skončení Street Festu i Labského streetballového poháru? Ten samozřejmě nesmí chybět! Od 21:30 hodin se na nádvoří děčínského zámku bude promítat kultovní film o basketu Zlatý podraz. A na místě promítání bude přítomen i originální koš přímo z natáčení filmu, na nějž si přítomní mohou vystřelit a „prubnout“ jeho jedinečnost a kouzlo!

Na Street Fest i do letního kina je vstupný 100 Kč (hráči a hráčky mají vstup na Street Fest gratis), na streetball se žádný „vlezný“ neplatí.

Ještě před úvodním rozskokem házíme do placu videopozvánku, pro Ty, kdo ji náhodou ještě neviděli. Mrknout na ni všichni „hříšníci“ mohou ZDE.

Často se taky ptáte, v kolik bude probíhat smečařská soutěž, již znovu okoření přítomnost „polskýho orla“ a jednoho z nejlepších smečařů starýho kontinentu, Areka Przybylského. Pokud vše půjde hladce a bez prostojů, Slam Dunk Contest proběhne mezi 14:20 – 14:55 na centrálním kurtu!

K tomuhle meganabušenýmu program lze dodat jen jediný: „Děčín je boží, pojďme si ho užít!“

Foto: Patrik Nguyen

Předchozí články