Sdílej článek

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Severská bitva 2020 – Francův memoriál

V letošním roce se již poosmý v Ústí nad Labem uskuteční Severská bitva, kterou za významný podpory Streetball manie pořádají Rumoborci. Konec kalendářního roku znamená opět pořádný indoor streetový rodeo na severu, který si rozhodně nesmíš nechat ujít!

Kdo miluje oranžovej balon a bezedný koše, v neděli 27. prosince se jistojistě musí ukázat v dobětický sportovní hale za Lidlem (pod Erbenkou), kde se bude bojovat o trofeje, dojde ke (staro)novým setkáním s přáteli a kámoši, zapotíte se, popijete kvalitní destilát a užijete si pohodovou atmosféru. To zní hodně lákavě, co říkáš?

Všichni společně pevně věříme, že letošní hektickej a specifickej rok završíme poklidnějším adventním časem a po Vánocích, který jsou svátky klidu, to v Doběticích pořádně odšpuntujeme. A potom už můžete zvesela pokračovat třeba na hory nebo chaty oslavit s nejbližšími příchod novýho kalendářního roku…

Hrát se na Severské bitvě nebude o nic menšího než o tradiční soudky, který poznají svoje majitele jak v kategorii týmů, tak i v rámci dovednostních soutěží – Slam Dunk Contestu (smeče) a 3pt Shootoutu (soutěž elitních snajprů zpoza trojkovýho oblouku).

Tradicí tohoto turnaje je pomoc někomu potřebnýmu a jinak tomu nebude ani v roce letošním. Komu se letos kluci z Rumoborců rozhodnou pomoct, vykouzlit úsměv na tváři a zpříjemnit konec roku, se již brzy dozvíš…

Datum konání: Neděle 27. prosince 2020
Čas turnaje: 09:00 až 23:45 hod.
Místo: Hala Dobětice, Ústí nad Labem
Facebooková pozvánka: ZDE
Přihlášky: TADY

Foto: Facebook Rumoborců

Předchozí články