Sdílej článek

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Highlight z Finále Českého streetballového poháru 2024

Neděle 23. června letošního roku patřila na střeše parkoviště Centra Černý Most v Praze vyvrcholení šestadvacátýho ročníku pohárový sezony turnajů Streetball manie. Jednalo se opět o úchvatnou a dechberoucí show, která vtáhla všechny přítomný do víru dění od první do poslední minuty.

Do pohárovýho finále se probojovaly týmy ze čtyř kvalifikačních zastávek. Konkrétně měly šanci se o titul mistra České republiky pro letošní sezonu utkat nejlepší celky z Děčína (Labský streetballový pohár), Nového Bydžova, Žďáru nad Sázavou a Prahy (pražské kolo).

Kromě parádních turnajovejch bitev doprovodnej program opentlilo vystoupení basketbalovýho freestylera Dana Kliky a taky dvě dovednostní soutěže. Tuzemským mistrem ve Slam Dunk Contestu se stal Matěj Žejdl (rozhovor s ním si můžeš přečíst ZDE) a trojkobití 3pt Shootout pak opanoval Filip Vejražka.

Na finálový aftermovie se mrkni na našem YT kanálu TADY.

Už se nemůžeme dočkat dalšího ročníku a pevně věříme, že Vy to máte úplně stejně. Užívejte krásnejch letních dnů a sledujte i nadále náš web a sociální sítě, kam budeme sypat zajímavosti z uplynulýho ročníku…

Foto: Jakub Nedbal

Předchozí články