Sdílej článek

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Praho, už slyšíš ten blížící se libovej zvuk driblingu, kecek a vytuněný muziky?

Sezona turnajů Streetball manie 2023 vyvrcholí o tomto víkendu pražským kolem a celostátním finále Českého streetballového poháru na střeše parkoviště Centra Černý Most v Praze. Doraz si užít tuhle opulentní streetballovou show na unikátním místě, o jedinečný (nejen) sportovní zážitky rozhodně nebude nouze…

Na co se všechno se během víkendu můžeš těšit? Na jedinečný zápasy v rámci sobotního pražského kola a nedělního celostátního finále, v němž se spolu střetnou nejlepší týmy z Děčína (Labský streetballový pohár), Nového Bydžova, Žďáru nad Sázavou a právě sobotní pražský kvalifikace. V neděli navečer tedy bude jasný, kdo usedl na trůn a stal se streetovým mistrem České republiky pro letošní sezonu.

K tomu samozřejmě nebudou chybět oblíbený dovednostní soutěže, kdy svůj um a dovednosti předvedou nejlepší smečaři v rámci Slam Dunk Contestu a trojkaři při 3pt Shootoutu. Kvalitní hudbu do přítomnejch bude pumpovat DJ Chuck (víc info o něm čekni TADY) a samozřejmě budeš mít šanci se opět po kratší či delší době setkat i se svejma basket/street friends, který třeba během sezony nemáš šanci tak často potkat.

Český streetballový pohár letos slaví 25. výročí na tuzemský streetballový scéně, kde je průkopníkem týhle nádherný hry pod bezednými koši. Turnaje pro Vás děláme s láskou, nadšením a elánem. A jsme nesmírně rádi, že nám to na turnajích svojí přítomností, spokojeností a zapáleností oplácíte mírou vrchovatou. Tahle symbióza je opravdu jedinečná!

Turnaj startuje oba dva dny přesně v pravý poledne a žádný vstupný se neplatí. Pojďme společně rozeznít streetballový srdce, který plesá v každým z nás. Srdečně se na všechny o víkendu těšíme!

Foto: Jakub Nedbal

Předchozí články